Fantasia

Monday, June 05, 2006

Uskomatonta....

... miten aika menee nopeasti, vaikka en ole edes töissä! Tarkoitus oli että päivittäisin näitä sivuja lähes joka päivä, mutta tämä on vasta toinen kerta vajaan viikon aikana. No, aika on mennyt kaikenlaiseen muuhun kivaan, kuten lasten vanhimman serkun lakkiaisiin, Tyttären jalkapallo-otteluihin, pitkiin kävelylenkkeihin, puutarhanhoitoon sekä myös jonkin verran käsitöihin.

Puikoilla on Miehelle 50-vuotislahjaksi villapaita "Setesdalin tapaan" (malli Marjutin neuleista). Eilen päättelin kaikki langanpätkät. Vielä on jäljellä kaulus ja yhteenompelu ja tietenkin höyrytys. Siitä näyttää tulevan sopivankokoinen ja työn jälkeen olen itse tyytyväinen. Aikaa on myös tasan kuukausi, joten ei jää (toivottavasti) viimeiseen iltaan...

Puikoilla on myös parisänkymme päiväpeitto, jonka teen hyvin yksinkertaisesti suurista neliöistä aina oikein neuletta. Langat ovat sekoitelankoja lähinnä keriä, joista en mitään muutakaan halua tehdä. Lappuja on kiva neuloa telkkaria katsoessa tai kun sattuu olemaan hetki aikaa vain istua.

Kuvia tulee sitten kun olen hankkinut sen kameran..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home