Fantasia

Saturday, June 24, 2006

Juhannuspäivä....

... ja kesä kauneimmillaan. Ruotsi hävisi jalkapallossa, mutta en ole erityisemmin hämmästynyt, niin huonosti kuin pojat ovat pelanneet.

Neulerintamalta uutta: Miehen villapaita on valmis, aivan valmis! Vihdoinkin! Hikoilin sen kanssa viimeiset päivät, mutta sain kuin sainkin sen valmiiksi ja jopa pakettiin. Tein kovan paketin varmuuden vuoksi, jos hän vaikka epäilee, että jotain on tekeillä.... Olen myös tehnyt lähes valmiiksi oman kolmiohuivin, jonka aion ottaa mukaan syntymäpäiväjuhliin illan varalle. Kylmä ei ehkä tule mutta aivan varmasti hyttysiä! Käytin siihen 150 gr Seitsemääveljestä (punainen tasaraita) ja 200 gr harjattua viininpunaista villalankaa, jonka ostin jo joskus talvella. Hapsuista tulee aika pitkät. Ja hapsut ovat ne jotka vielä puuttuvat, olen ne tosin leikannut, mutten solminut.

Työn alla on myös päiväpeitto, yksi ruutu valmistuu tänä iltana vielä. Neulominen on jäänyt vähiin helteiden takia, onneksi on muuta puuhaa, varsinkin syntymäpäivääni ajatellen ja myös yhteistä tuplajuhlaamme edeltävillä viikoilla.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home