Fantasia

Sunday, June 25, 2006

Voisiko joku ystävällinen sielu neuvoa....

... kuinka tähän saadaan laskuri?? Eihän blogissa ole juuri mieltä, ellei tiedä lukeeko sitä kukaan. Voin tietenkin kirjoittaa omaksi ilokseni, mutta aina on kivempaa, jos tietää että joku muukin seuraa tarinoitani.
Täytyy vielä mainita, että tekniset tietoni eivät ole niitä kaikkein terävimpiä!

Muuten ei mitään uutta kuin että olen hieman järjestellyt lankojani tänään. Inventaariota päivitän, kun oma huivini on valmis (hapsut puuttuvat vielä, on liian helteistä hommaa solmia niitä). Sen verran voin myös paljastaa, että lankaa on lähes oman painoni verran ja olen aivan normaalipainoinen...

3 Comments:

  • Esimerkiksi täältä: http://laskuri.tiedot.net/ Lisää löytyy Googlen avulla.
    Laskurin saa lisättyä blogiin niin, että kopioit saamasin laskurikoodin sivupohjalle oikeaan kohtaan (Bloggerissa Template ja sieltä sitten pitäs yrittää koodin seasta löytää sopiva kohta).

    Jos ei omin voimin onnistu, niin kannattaa huhuilla apua muissa neuleblogeissa. Minultakin saa kysyä, vaikka jättämällä kommentti omaan blogiini.

    Ja Bloggerista kannattaa säätää asetukset niin, että myös muutkin kuin Bloggerin käyttäjät pääsevät kommentoimaan. Tällä hetkellä anonyymit kommentit näyttäis olevan kiellettyjä. Ja kun laittaa vielä word verificationin päälle, niin ei tule asiattomia kommentteja.

    By Blogger amelie, at 10:12 PM  

  • Löysin juuri blogisi ja merkitsin sen heti suosikkeihini. Odotan malttamattomana kuvia töistäsi. Ja se, että Ruotsi hävisi jalkapallossa, ei ole ollenkaan huono asia, koska minä kannustin nykyisen asuinmaani joukkuetta :-).

    By Blogger Stricker, at 12:36 AM  

  • Noniin .. amelie olikin ehtinyt ensin neuvomaan ... toivottavasi laskurisi alkaa pyöriä vinhaa vauhtia!!

    By Blogger Katiija, at 11:31 PM  

Post a Comment

<< Home