Fantasia

Wednesday, June 28, 2006

Eilinen päivä....

... meni siivotessa. Aloitin lankahuoneesta, tarkoitus oli kai tehdä hommasta hauskempaa aloittamalla mukavimmasta päästä. Se oli kuitenkin vikatikki. Lehtipinoa kootessani löysin vanhempia Novitan lehtiä, kesänumeroita täynnä virkkausmalleja! Virkkaushimo iskee aina kesällä, kun tekee mieli istua ulkona kaikessa rauhassa. Kudin on usein liian kuuma. Lehdet olivat kuin uusia kun en ollut niitä viimevuosina katsellut. Ja malleja... niitä oli joka lähtöön! Lankojakin on (se tuli taas todettua, kun vihdoin pääsin pusseihin kiinni). Oli aivan pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja jatkaa siivousta. Muuten olisin kai istunut siellä koko päivän.

Sen verran sain kuitenkin aikaan, että kokosin yhteen säkkiin langat, jotka menevät keräykseen kun "Barnens hopp" Sollentunassa avaa kesäloman jälkeen. Lähinnä sukkalankoja, joissa on villan lisäksi akryyliä kestävyyden takia. Lupasin itselleni, että sitä säkkiä en enää avaa, etten vain ottaisi jotain pois.

Tämä päivä meneekin sitten ruokakaupoissa ja huominen leipoessa ja valmistellessa perjantain syntymäpäivääni, joka alkaa viitosella ja päättyy nollalla. Ensi viikolla pidetään Miehen kanssa yhteiset tuplajuhlat, kun hän täyttää samat numerot torstaina. Virkkaus taitaa jäädä viikonloppuun.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home