Fantasia

Wednesday, August 09, 2006

Tänään pääosaa esittää fimitähti...

... ja blogiauto Volvo Amazon vuodelta 1959!!!


Minun omistuksessani auto on ollut elokuusta 2000. Ostin sen kun sain vähän perintörahoja ja olen aina ollut sitä mieltä että Amazon on kaunis ja linjakas Auto suurella A:lla. Isälläni oli niitä useampia ennenkuin hän vaihtoi Saab:iin. Tässä on sellaista nostalgiaa, ettei paremmasta väliä. Mies pitää sitä kunnossa, en itse ymmärrä autoista tuon taivaallista. Osaan niillä ajaa ja ne tankata, tekniikasta en ole kiinnostunut yhtään.

Tässä vielä toinen kuva vastapestynä.

Joku tarkkasilmäinen ehkä jo huomasikin ensimmäisen kuvan vanhan rekisterikyltin? Se on rekvisiittaa, olemme nimittäin olleet tänään Volvon mainoskuvauksessa! Tässä tarina: viime viikolla soitti yksi kaveri ja sanoi saaneensa nimeni ja puhelinnumeroni Volvo Amazonin -jäsenrekisteristä. Minun omistuksessani on ainoa 50-luvulta oleva auto, jossa on oikeat värit, nimittäin rubiininpunainen valkoisella katolla. Siis Tukholman seutuvilla. Hän kysyi olisinko kiinnostunut lainaamaan sitä Volvon uuteen mainosfilmiin. Olin tietenkin. Hän kävi sitä katsomassa ja kuvaamassa ja soitti seuraavana päivänä ja kertoi että auto on juuri sopiva heidän tarkoituksekseen. Kuvaus oli tänään ja meni oikein hyvin. Rekkari vaihdettiin ja Volvon oma kuski ajoi. Homma kesti 3 tuntia matkoineen (runsas tunti edestakaisin). Sain palkkioksi 1.500 kruunua (n 135 euroa)!! Ei hassumpi tuntipalkka. Filmi tehdään koska Amazon täyttää 50 vuotta tänä vuonna. Se tullaan esittämään TV:n mainoskanavilla, elokuvateattereissa ja internetillä. Eli olkaa tarkkana jos näette Volvon uuden mainoksen syksyn ja talven aikana!

Tämä kaveri löytyi omalta nurmikolta eilisiltana. Edellisen kerran löysin sen nukkumasta kukkapenkkissäni hajuherneiden takana aamulla aikaisin toukokuussa ennen töihin lähtöä.


Juuri nyt kun päivitän juttujani tulee TV:stä amerikkalainen filmi "How to make an American quilt". Tyhmä nimi filmille ja juoni tuntuu aika keksityltä, mutta tilkkupeiton valmistusta on hauska seurata ja lopputulos todella hieno. Myös muita pikku yksityiskohtia on kiva katsella, esim vaatteita. Pääosaa esittää Winona Ryder. Harmi ettei meillä pohjoismaissa ole tuollaisia traditioita, että suvun naiset kokoontuvat valmistamaan yhdessä peiton alusta loppuun esimerkiksi häälahjaksi. Sellaisen saisi urakkana valmiiksi paljon nopeammin kuin yksin.

1 Comments:

  • Ihana on sinun filmitähtesi. Meillä automainokset katsotaan aika tarkaan, mutta nyt sitten vielä tarkemmin.

    Siitä värianalyysistä. Minun on laatua Beauty Off all Seasons ja on tietokonepohjainen. Varmaan löytyy Tukholman seudultakin tekijöitä.

    By Anonymous Anonymous, at 8:25 AM  

Post a Comment

<< Home